Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Judgment

Judgment endres etter kontrovers her også

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Judgment rakk såvidt å få en meget god start i Japan før det ble kaos da Pierre Taki, som spiller en viktig rolle i spillet, ble tatt for å bruke kokain. Sega bestemte seg da for å stoppe distribusjonen av spillet mens de prøvde å finne en løsning. Noen fryktet at dette betydde en utsettelse her til lands, men siden spillet fortsatt er noen måneder unna vet vi nå at dette ikke blir tilfellet.

Sega kan nemlig fortelle at Judgment fortsatt vil lanseres den 25. juni, men at både karaktermodellen og den japanske stemmen til figuren Kyohei Hamura vil endres i forhold til det vi har hørt og sett i trailere som følge av "uforutsette hendelser", aka narkotikadommen.

Judgment

Relaterte tekster

1
JudgmentScore

Judgment

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ryu ga Gotoku Studio sitt nyeste spill er kanskje ikke et Yakuza av navn, men innholdsmessig kunne dette lett vært det...på godt og vondt.Loading next content