Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Judgment

Judgment kommer til PS5 og Xbox Series i april

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Stadig flere blir oppmerksomme på hvor underholdende Ryu ga Gotoku Studio sine Yakuza-spill er, noe som blant annet skyldes at de endelig er tilgjengelige på Xbox også. Derfor passer det godt at "spin-off"-en også kommer til nye plattformer.

Sega har gitt oss en trailer som avslører at Judgment, spillet hvor du er en privatdetektiv i Yakuza-universet, ikke bare kommer til PlayStation 5, men også Xbox Series og Stadia den 23. april. Dermed er det ikke bare PlayStation-eiere som kan glede seg til noen visuelle oppgraderinger, men altså også de med en Xbox Series eller mobil.

Dessverre vil ikke de av oss som eier spillet på PS4 få PS5-utgaven gratis, så vi får håpe at "forbedret grafikk, silkemyke 60 bilder i sekundet og kortere lastetider" er verdt å betale enda en gang for.

HQ
Judgment

Relaterte tekster

1
JudgmentScore

Judgment

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ryu ga Gotoku Studio sitt nyeste spill er kanskje ikke et Yakuza av navn, men innholdsmessig kunne dette lett vært det...på godt og vondt.Loading next content