Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Juliano om andre spillere: - Mange kan være veldig onde

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke annonserte HP at de hadde inngått en sponsoravtale med CS:GO-spilleren Julia "Juliano" Kiran, og vi snakket litt med henne om hvordan det er å være kvinne i esport og hvordan hun blir behandlet.

I forbindelse med sponsoravtalen sa hun i en uttalelse at noen av kommentarene hun får online viser mange tilfeller av gammeldagse holdninger der ute, og at de bør opp og frem i lyset. Vi spurte om hun kunne utdype dette:

"Noen kan være veldig tøffe med deg. Jeg tror at kvinnelige spillere får mer hat mot seg enn mannlige. Mange mannlige spillere får naturligvis også mye hat, men mot oss er det mer seksuelle bemerkninger, og det handler mer om at du skal føle deg ubrukelig for hva du er født som fremfor hvordan du spiller. Noen spillere er dog støttende og forsøker å hjelpe, men mange er veldig, veldig onde."

Vi spurte om hun hadde noen råd til andre kvinner som har lyst til å komme seg inn i profesjonell esport:

"Sørg for at du hele tiden prøver å utvikle deg som spiller og at du lytter til konstruktive tilbakemeldinger. Det vil alltid være noen som har lyst til å hjelpe deg, og hvis du føler at du har et talent burde du satse. Ikke tro at du er ubrukelig basert på kommentarene du får av og til."

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: HLTV

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content