Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Juliano: - Team Secrets selvtillit er nøkkelen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team Secret kvinnenes Counter-Strike: Global Offensive-turnering under påskens Copenhagen Games, og vi fikk snakke med spillerne Julia "Juliano" Kiran og Zainab "zAAz" Turkie om seieren og veien til toppen. På spørsmål om hvordan de hadde forberedt seg, kunne zAAz fortelle:

"Vi trente mye og spilte på fritiden, slik vi alltid gjør før turneringer."

Juliano kunne utdype hva dette innebærer:

"Det betyr fem-seks timer med spilling hver dag, og hver økt starter med en gjennomgang av nye ting eller endringer/forbedringer fra forrige trening."

Dette var den andre gangen på rad de vant Copenhagen Games, og laget var naturligvis veldig fornøyde med dette. De forklarte at det følte som en god avkastning på alt slitet de har lagt ned, og at det er en ubeskrivelig følelse å se at hele laget lykkes sammen. Den kvinnelige divisjonen har ifølge Juliano og zAAz blitt bedre, og de merker at konkurransen blir større for hver turnering. De var dog aldri truet, og tapte aldri et eneste kart i hele turneringen.

zAAz trakk frem lagkameratenes vilje til å legge ned mye arbeid i treningen, og sier at dette sammen med et felles mål om å bli bedre har gjort dem til det de er i dag. Juliano sa at spillernes evner og felles forståelse også er blant de vinnende faktorene, samt at deres høye selvtillit er essensiell.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content