Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4 bekreftet av Steam-reklame

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du kan være ganske sikker på at Walmart Canada kommer til å få ganske mange hatbrev av utallige utviklere og utgivere fremover. Flere av spillene de la ut til forhåndsbestilling ved et uhell for noen uker siden har allerede blitt bekreftet av utviklerne. Bethesda måtte raskt bare innrømme at Rage 2 er på vei, kort tid etter offentliggjorde Ubisoft Assassin's Creed Odyssey, og TT Games måtte bare se at Lego DC Super-Villains ble røpet lang tid før planlagt. Listen virket derfor bare mer og mer troverdig, så dagens nyhet kommer nok ikke som verdens største sjokk heller.

Nå har nemlig Steam kommet i skade for å legge ut en Just Cause 4-reklame litt for tidlig. Undertegnede fikk nemlig opp skjermen du kan se under ved å gå inn på nettbutikken. Heldigvis for Avalanche, som vi allerede vet jobber med Rage 2 og Generation Zero, får man uansett ikke opp noe mer informasjon ved å klikke på "Click for details", så foreløpig vet vi alle fall ikke mer enn at spillet er vei på og avdukes snart. Jeg prøver meg uansett på litt spekuleringen, for det dårlige været på bildet får meg til å tro at det ikke bare er Rico som vil kunne påvirke omgivelsene denne gangen. Om det stemmer eller vei får vi nok vite før tirsdag.

Hva vil du se i Just Cause 4?

Just Cause 4
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content