Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4 byr på en eksplosiv historie i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Just Cause handler i hovedsak om eksplosjoner og gøyale sprell for de aller fleste, men vi skal ikke glemme at spillene har en historie også. Dette ønsker Avalanche å minne oss på nå.

Svenskene har nemlig gitt oss en ny trailer fra Just Cause 4 som gir et raskt overblikk over historie. Ikke at dette betyr sekvenser hvor folk bare sitter i stoler og snakker, for som forventet er også selve historien fylt med store ødeleggelser og action.Her får vi bare vite litt mer om hvorfor ting må sprenges i fillebiter.

HQ
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content