Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4 E3 Blowout går av stabelen i kveld!

Avalanche gjør seg klar til å gi oss alle de saftige og eksplosive detaljene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

E3 er i full sving og det er avdukinger og kunngjøringer i hytt og gevær. Et spill vi er rimelig ivrige etter å finne ut mer om er så klart Just Cause 4, og allerede i kveld, 21:00, kommer utviklerne fra Avalanche Studios til å gå live som en del av en "E3 Blowout", og erte oss med hva vi kan forvente å se i spillet når det kommer til PC, PS4 og Xbox One den 4. desember.

Så ta turen denne veien kl. 21:00 for å se nytt gameplay fra Just Cause 4, og høre utviklerne snakke om alt det nye som kommer til det neste kapittelet i den kaotiske og eksplosive spillserien deres.

Er du gira?

Just Cause 4
HQ

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content