Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4 er ferdigutviklet og klart for lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Just Cause 3 har fått en del kritikk for en til tider dårlig bildeoppdatering på konsollene, så Avalanche har sagt at de ønsker å unngå dette i Just Cause 4. Derfor ser vi ekstra positivt på dagens nyhet.

Svenskene kan nemlig fortelle at Just Cause 4 har "gone gold", og dermed er såpass ferdigutviklet at spillet har blitt sendt til produksjon og distribusjon. Forhåpentligvis betyr dette at spillet vil kjøre silkemykt selv med de imponerende stormene og eksplosjonene når det lanseres den 4. desember.

Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content