Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4 er nå på Xbox Game Pass

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Just Cause 4 var ett av spillene som tok sjansen på å lanseres forrige desember, og skal vi tro Square Enix sin finansrapport gjorde dette sitt for at spillet ikke har solgt nevneverdig godt enda. Kaanskje har dette ført til at Xbox One-spillere nå får et meget godt tilbud.

Spillet har nemlig sneket seg inn på Xbox Game Pass uten noen form for offisiell annonsering i skrivende stund. Dermed kan du spille Just Cause 4 for en meget billig penge bare tre måneder etter lansering, og akkurat den prisen synes i alle fall jeg det helt klart er verdt.

HQ
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content