Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4 håper å bli verdens beste "open world"-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Just Cause-serien har alltid vært kjent for å gi spillerne frie tøyler og ha verdener som virkelig reagerer på hva vi gjør, men det virker som om utviklerne i Avalanche Studios alltid ønsker å overgå seg selv. Spillets regissør, Francesco Antolini, gjorde det klart at Just Cause 4 ikke er et unntak da vi snakket med han på E3-messen.

"Vi ønsket å lage det beste "open world" spillet noen gang. Vi ønsker å være den sandkassen som gjir deg flest muligheter til å utfolde deg slik du vil i en åpen verden ved å presse fysikksystemet vårt til det ytterste, og vi ønsket å komme tilbake til den følelsen av variasjon og oppdagelse jeg føler vi mistet litt i Just Cause 3. Dette er ting jeg leser noen steder, men spillere sier at om du tror noe kan gjøres i Just Cause er det en ganske stor sjanse for at du kan det og at det mest sannsynlig ser bedre ut enn du trodde. Derfor prøver vi å lage spillet mer med disse personene i tankene. Samtidig vet vi at det ikke er alle spillere som ønsker å tukle med sandkassen bare for å ha gjort det, så sannheten er at du fint kan overse dette aspektet av spillet, og bare spille det akkurat slik du gjorde i de foregående spillene. Jeg kan ikke si at du vil spillet dette på samme måte som andre tredjepersons actioneventyr-skytespill, siden det ikke er dette vi lager, og i tilleg har vi tatt utfordringene til et nytt nivå denne gangen [...] selve fiendene, den kunstige intelligensen er mer avansert. Du kan ikke spille ved å bare stå på bakken; du må være vertikal."

HQ
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content