Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4 har skumle DLC-planer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Svenskene i Avalanche Studios kunne nylig fortelle at Just Cause 4 er klart for lansering, så nå har de rettet fokuset fremover.

De har nemlig gitt oss en kort teasertrailer som gir glimt av hva vi vil få i utvidelsene som skal komme til Just Cause 4 neste år. Der ser det blant annet ut som om vi får leke oss med adrenalinjunkies i stunt-utfordringer, gyve løs på demoner, og prøve ut en rekke nye våpen og oppdrag når Ricos gamle sjef kommer tilbake.

HQ
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content