Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4 vil tydeligvis ha mikrotransaksjoner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Raske kjøretøy og kraftige våpen har alltid vært en viktig del av Just Cause-serien, så etter hvert har det blitt stadig lettere å få akkurat det man vil i spillene. Dette har blitt gjort ved å la Rico bestille ulike ting som vil leveres der du vil. Just Cause 4 vil tydeligvis følge i samme fotspor, men denne gangen virker det som om vi får mulighet til å bruke ekte penger for å gjøre ting litt lettere eller bare mer moro.

Det amerikanske sensurorganet ESRB har nemlig satt sin dom over spillet, og som forventet har det havnet i kategorien "Mature". En av hovedpunktene i vurderingen gjør det klart at Just Cause 4 inneholder "in-game purchases", altså at det blir mulig å kjøpe ting i spillet for ekte penger. Akkurat hvordan presiseres ikke, men det er i alle fall veldig klart at vi vil kunne tilføre litt mer fart og spenning i verdenen ved å åpne lommeboken.

Tror du dette vil påvirke din opplevelsen i nevneverdig grad?

Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content