Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4 viser frem den imponerende Apex-motoren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Avalanche Studios har blitt viden kjent for den imponerende Avalanche-motoren sin gjennom Just Cause-spillene og Mad Max, men nå har svenskene gått lei av å slite med de samme tekniske problemene. Derfor grep de muligheten under E3-messen til å annonsere at Just Cause 4 vil bruke en ny motor kalt Apex Engine. Vi har allerede sett hva denne kan gjøre i flere trailere og gameplayvideoer, men da bare som en slags ettertanke mens vi ser på underholdende sekvenser fra spillet. Nå har tiden kommet for en trailer som fokuserer på selve motoren.

Her kan utviklerne vise og fortelle om hvordan Apex Engine lar dem forbedre grafikken og fysikken, samt implementere det imponerende ekstremværet på en måte den forrige motoren ikke hadde mulighet til. Det ser og høres helt klart imponerende ut, så nå håper jeg bare at Apex ikke tærer så mye på bildeoppdateringen heller.

HQ
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content