Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause

Just Cause-film

Ingen ende på spillfilmatiseringene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det går omtrent ikke en uke uten at vi får beskjed om et eller annet spill som skal bli storfilm i Hollywood. Sist ut er det svenske spillet Just Cause. En oppfølger er på vei, men også en Hollywood-film, hvis vi skal tro filmavisen Variety.

Ifølge avisen er det Adrian Askarieh, mannen bak Hitman og den kommende Kane & Lynch-filmen som har sikret seg rettighetene til å filme Rico Rodriguez som går amok på en sydhavsøy. Filmen har fått tittelen The Scorpion, og beskrives som en blanding av Jason Bourne, James Bond, Wolverine og Rambo krydret med Enrique Iglesias.

Foreløpig har ikke noe studio finansiert filmen, så Askarieh er på jakt etter 30 millioner dollar for å realisere planene sine.

Just Cause
Just Cause
Just Cause

Relaterte tekster

Just CauseScore

Just Cause

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Solbrent på nesa i sandkassen med Pina Colada og Gønner. Er Just Cause det tropiske actioneventyret vi har ventet på?Loading next content