Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

K0nfig er med på OpTic Gamings nye CS:GO-lag

Den nye lagoppstillingen inkluderer noen tidligere North-spillere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste ukene har vært ganske ville i CS:GO-land, med lag som bytter ut spillere i hytt og gevær. North har kanskje stått for den mest dramatiske opprydningen, da de blant annet droppet cajunb og K0nfig fra laget, og signerte Kjaerbye i stedet. Dette førte til at Astralis hentet Magisk fra OpTic Gaming. Og nå har OpTic avslørt det nye laget sitt, hvor vi, overraskende nok, får et gjensyn med både cajunb og K0nfig.

Det nye laget, som ble annonsert på Twitter, består også av den danske spilleren Nicklas 'Gade' Gade, amerikanske Shahzeeb 'ShahZaM' Khan og Peter 'stanislaw' Jarguz, hvilket betyr at allu, HS og friberg ikke lenger kommer til å spille for OpTic.

Tror du dette blir et bra lag for OpTic?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: DreamHack

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content