Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

Karmine Corp er Rocket League Championship Series Winter Major-vinnere

Laget beseiret FaZe Clan for å vinne turneringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rocket League Championship Series har endelig avsluttet sin Winter sesong, da Winter Major ble holdt i helgen. Denne turneringen så de beste lagene fra hele verden konkurrere om en andel av en premiepott på $ 310 000, og nå som arrangementet er i bøkene, har vi en vinner å snakke om.

Og for i år har det gått til Karmine Corp, som beseiret FaZe Clan i den store finalen for å vinne turneringen. Dette resultatet har ført til at Karmine Corp har reist hjem med $100 000 i premiepenger, samt en båtlast med RLCS Points som vil bli nyttig etter hvert som sesongen skrider frem.

For å legge til dette, nå som Winter-sesongen og Major er over, har MVP-ene i turneringen fått navn, og som forventet tok Karmine Corp og FaZe Clan disse prisene. Nærmere bestemt Karmines Axel "vatira." Touret vant både Offensive MVP og Major MVP-prisen, med FaZes Nick "mist" Costello kalt Defensive MVP.

Når det gjelder hva som er neste for RLCS, er Spring-sesongen planlagt å starte i mai.

Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content