Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Karrigan forlater Mousesports, returnerer til FaZe Clan

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mye har skjedd med CS:GO-veteranen Finn "karrigan" Andersen det siste døgnet. I går startet det med annonseringen fra Mousesports om at han etter et par år med organisasjonen, går videre. Og på slutten av dagen annonserte dermed FaZe Clan at han re-signerer med dem etter noen års pause fra laget.

Med tanke på at karrigan er en av de mest dekorerte CS:GO-spillerne noensinne, er det ikke overraskende at han ikke stod uten noe lag lenge, og med tanke på at søndag også var dagen Olof "olofmeister" Kajbjer Gustafsson forlot FaZe, kommer det heller ikke som noen overraskelse at karrigan er tilbake på laget.

Med Intel Extreme Masters: Katowice 2021 rett rundt hjørnet blir det interessant å se om karrigan kan venne seg til FaZe-laget, som nå inkluderer Russel "Twistzz" Van Dulken og Marcelo "coldzera" David.

Få med deg IEM: Katowice 2021 her når den starter i dag klokken 12.

Counter-Strike: Global Offensive
FaZe Clan

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content