Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo Sport

Kazunori Yamauchi tar seg en tur i Nissan GT-R NISMO

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kazunori Yamauchi er produsenten til Gran Turismo, den eldste racingsimulator-franchisen, men er også en erfaren sjåfør som liker å prøvekjøre de beste bilene. Nylig var Yamauchi i Tyskland for å ta med 2017 Nissan GT-R Track Edition og Nissan GT-R NISMO med ut på en liten prøvetur. Han prøvde bilene i både standard- og sporty R-modus, og presset bilene til det ytterste på de svingete veiene i Nürburg, og på Autobahn.

Begge bilene er en del av Gran Turismo Sport På PS4. Spillere verden over har en sjanse til å vinne en tur til 2018 NISMO Festival og besøke Polyphony Digital ved å spille i den globale konkurransen i Nissan GT Sport Cup.

HQ
Gran Turismo Sport

Relaterte tekster

1
Gran Turismo SportScore

Gran Turismo Sport

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har kost seg med Polyphony Digital sitt inntog på PlayStation 4, men synes samtidig at serien henger litt etter konkurrentene.Loading next content