Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kena: Bridge of Spirits

Kena: Bridge of Spirits blir enda bedre og får New Game+ i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste forventet vel at utviklerne i Ember Lab ville ta en skikkelig ferie eller rette alt fokus mot sitt neste spill et par måneder etter lanseringen av nydelige Kena: Bridge of Spirits. Det viser seg å være langt fra tilfellet.

IGN har æren av å avsløre at Kena: Bridge of Spirits skal få sine største oppdatering noen gang den 27. september. Denne vil gi oss muligheten til å starte spillet på nytt med alt av oppgraderinger, Rot-er og slik etter å ha fullført det første gang (såkalt New Game+), Charmstones som gir deg ekstra bonuser, nye ferdigheter, en Spirit Guide Trials-modus som utfordrer med hinderløyper, bølger av fiende og bosskamper, flere kostymer til Kena og hatter til Rot-er, forbedringer av Photo Mode, samt noen foreløpig ukjente innstillinger som skal gjøre det lettere å spille.

Samme dag lanseres også Kena: Bridge of Spirits på Steam, noe som forhåpentligvis gjør at salgstallene stiger mye mer.

Kena: Bridge of Spirits

Relaterte tekster

0
Kena: Bridge of SpiritsScore

Kena: Bridge of Spirits

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med en aldeles nydelig grafikk og musikk, fascinerende skapninger og variert gameplay gjør Ember Lab sitt første spill mer enn opp for at du har gjort det meste før.Loading next content