Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Kia er tilbake som LECs hovedpartner

For femte år på rad.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har kunngjort at de har forlenget avtalen med Kia for å se bilmerket ansett som League of Legends EMEA Championships hovedpartner for 2023-sesongen. Denne forlengelsen vil bety at de to partiene har jobbet sammen i fem år i strekk.

Denne utvidelsen vil se Kia fortsette å presentere den ukentlige Mic Check-serien, i tillegg til å være involvert i en hel rekke gaver i spillet i løpet av året. For å legge til dette, vil du fortsette å se Kias logo på LEC-merkevarebygging og i spillet under LEC-sendinger.

"Som en liga streber vi hele tiden etter å innovere og bringe de beste opplevelsene mulig til fansen vår," sa Eva Suarez, leder for partnerskap Esport EMEA. "Vårt partnerskap med Kia, som streber etter innovasjon i alt det gjør, vil tillate oss å øke tilbudet vårt og gi våre følgere utrolige opplevelser gjennom hele sesongen."

LEC startet offisielt denne helgen da 2023-sesongens Winter Split startet.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content