Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Half-Life 3

Kildekoden i Dota 2 har Half-Life 3-detaljer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er klart for en ny dose med hint eller pek til Valves ennå ubekreftede Half-Life 3. Det er snakk om informasjon som er mer konkret enn det meste vi har sett tidligere, men det kan naturligvis også være en merkelig form for humor fra Valves utviklere.

HQ

I en ny oppdatering til Dota 2 dukket det nemlig opp tekstfiler om Half-Life 3. Filene har blitt gransket her og er merket hl3.txt. Teksten er som følger:

"Element.prop_zipline"

"npc.quest/citizen" "If you want your citizens to squad with the player but not obey commands the player gives to move the squad, put a concept here and this citizen will speak the concept instead of obeying the order."

"vrchaperone" and "vrmovement"

"npc_turret_ceiling_pulse"

Dette kan altså være hva som helst (hvis det i det hele tatt er noe), men det er i det minste noe om Half-Life 3 fra utvikleren selv.

Half-Life 3

Relaterte tekster

2
Half-Life 3-ryktene ruller videre...

Half-Life 3-ryktene ruller videre...

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Vi har kommet til et punkt der vi nesten ikke gidder å rapportere om Half-Life 3-rykter lenger, men for hva det er verdt har nye hint nå blitt oppdaget av de mest...Loading next content