Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killer 7

Killer 7 kommer til PC i høst

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Capcom avduket Capcom Five-prosjektet sitt i 2002 var det ikke bare Resident Evil 4 som fikk en god del oppmerksomhet, men også Grasshopper Manufactures Killer 7. Mange likte nemlig tanken på et samarbeid mellom The Silver Case-skaperen Goichi "Suda51" Suda og Shinji Mikami. Suda-san er jo kjent for å ha en stil som ikke passer alle, så spillet fikk en ganske blandet mottakelse da det først kom til Gamecube og senere PlayStation 2. Det har uansett blitt kjent som et kultspill gjennom årene, så man hører av og til mer snakk om det. Kanskje er dette grunnen til PC-spillere snart får mulighet til å drepe Heaven Smiles også.

For nå har NIS America kunngjort at de vil lanseres Killer 7 på PC i løpet av høsten. Dette skal være snakk om en remaster-utgave hvor de har forbedret litt på bildeoppløsningen og presentasjonen generelt. De nevner ikke flere forbedringer enn det, men mange vil nok synes dette er mer enn nok etter tretten år med venting.

HQ
Killer 7

Relaterte tekster

1
Killer 7 kommer til PC i høst

Killer 7 kommer til PC i høst

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Capcom avduket Capcom Five-prosjektet sitt i 2002 var det ikke bare Resident Evil 4 som fikk en god del oppmerksomhet, men også Grasshopper Manufactures Killer 7....Loading next content