Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killer Instinct

Killer Instinct får skikkelig crossplay

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Xbox One- og Windows 10 Store-spillere har spilt Killer Instinct mot hverandre en god stund allerede, men Iron Galaxy Studios har holdt seg meget hemmelighetsfulle angående hva som skjer når spillet kommer til Steam. Nå letter de endelig på sløret.

Studioet kan fortelle at Steam-spillere også vil kunne teste ferdighetene sine mot Xbox One- og Windows 10 Store-brukere, noe som betyr at det dermed er crossplay mellom alle utgavene. De advarer uansett om at det nok vil være noen begrensninger i starten siden det mest sannsynlig vil måtte pusses litt på, og av og til vil derfor Steambrukere måtte belage seg på å bare spille mot andre Steam-brukere en liten stund. Planen er uansett at dette skal bli fikset ganske raskt, så det er bare noe å tenke på i starten.

Killer Instinct

Relaterte tekster

0
Ny Killer Instinct-fighter slår fra seg

Ny Killer Instinct-fighter slår fra seg

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi er kun en liten uke unna lanseringen av en helt ny fighter til Iron Galaxys populære Killer Instinct. Det handler mer bestemt om Thunders lillebror, Eagle, en fighter...Loading next content