Norsk
Gamereactor
nyheter
Killzone 3

Killzone 2- og Killzone 3-serverne stenges i mars

Det tok sin tid...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Folk fleste hadde nok ikke merket seg navnet Guerrilla Games før Horizon: Zero Dawn ble lansert i februar, men det nederlandske utviklerstudioet har faktisk en ganske imponerende historie. Dette er nemlig gjengen som blant annet også skapte Killzone-serien, og jobbet med denne i åtte år før de endelig fikk lov til å lage noe nytt igjen. De har uansett ikke lagt Helghastene bak seg i mellomtiden. Faktisk har multiplayerdelen av både Killzone 2, Killzone 3 og Killzone: Shadow Fall forblitt aktiv gjennom årene. Snart har uansett tiden kommet for å fokusere på de nyeste spillene.

Nå kan utviklerne nemlig fortelle at multiplayerserverne for både Killzone 2 og Killzone 3 vil stenges den 29. mars. Jeg skal innrømme at jeg ikke visste at disse fortsatt var åpne. De har jo tross alt vært opp i henholdsvis åtte og seks år, noe som er ganske imponerende for eksklusive skytespill. Derfor må jeg bare spørre: hvor lenge siden er det du spilte noen av disse online?

Killzone 3

Relaterte tekster

Killzone 3Score

Killzone 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Beintøff, dramatisk og overdreven actionopplevelse. Guerrilla Games har laget et helstøpt spill som fans av sjangeren kommer til å elske...Loading next content