Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killzone: Shadow Fall

Killzone: Shadow Fall har passert 2,1 millioner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi mistenker at begrenset øvrig utvalg av spill til konsollen har hjulpet salget, og det samme gjelder budle-pakker med både konsoll og spill, men for hva det er verdt passerte Sonys Playstation 4-spill Killzone: Shadow Fall 2,1 millioner solgte eksemplarer allerede den 15. januar. Det melder Sony selv.

Legger man til at totalsalget av konsollen lå på ca 4,7 millioner enheter den 18. januar (ifølge VGChartz) betyr dette at nær ved hver andre PS4-eier også eier Killzone: Shadow Fall. Det er nokså imponerende.

Killzone: Shadow Fall

Relaterte tekster

Killzone: Shadow FallScore

Killzone: Shadow Fall

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Halo blandes med Half-Life, Prey og Deus Ex når Guerrilla Games gir slipp på grunnoppskriften og byr på en annerledes opplevelse...

1
Guerrilla ber om din hjelp

Guerrilla ber om din hjelp

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Guerrilla har lagt ut en stor undersøkelse med massevis av spørsmål angående spillvaner og meninger om deres spill. De skriver spesifikt at de nå ønsker din hjelp til å...



Loading next content