Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killzone: Shadow Fall

Killzone: Shadow Fall-oppdatering gir klanstøtte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Guerrilla Games har uttalt at patch 1.09 skal slippes i begynnelsen av februar, og er det første av flere skritt mot å gi Killzone: Shadow Fall et fullt fungerende klansystem. Den første patchen, eller oppdateringen, vil gi deg mulighet til å vise frem klan-taggen din, skape en klan, legge til og fjerne medlemmer og forfremme spillere innad i klanen.

De neste oppdateringene vil utvikle klansystemet ut ifra spillernes tilbakemeldinger. Guerrilla sier også at de vil utvide spillets flerspiller med flere kart, i tillegg til at de snart skal annonsere DLC til Killzone: Shadow Fall. Utvikleren benytter også anledningen til å be om unnskyldning for at klansystemet lar vente på seg, og sier at de setter pris på spillernes engasjement.

Killzone: Shadow Fall

Relaterte tekster

Killzone: Shadow FallScore

Killzone: Shadow Fall

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Halo blandes med Half-Life, Prey og Deus Ex når Guerrilla Games gir slipp på grunnoppskriften og byr på en annerledes opplevelse...

1
Guerrilla ber om din hjelp

Guerrilla ber om din hjelp

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Guerrilla har lagt ut en stor undersøkelse med massevis av spørsmål angående spillvaner og meninger om deres spill. De skriver spesifikt at de nå ønsker din hjelp til å...Loading next content