Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Kinesiske Overwatch Premier Series starter denne våren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kinesiske Overwatch-lag vil snart få mulighet til ta del i den ett år lange turneringen som heter "Overwatch Premier Series", som igjen ender med den internasjonale avslutningen i APAC Premier. Dette melder Blizzard.

APAC Premier-vertskap Banana Culture og Blizzard organiserer serien som begynner 16. mars. Alle konkurransene denne våren og sommeren ender opp med en stor kinesisk finale, etterfulgt av en turnering der lag fra Sør-Korea, Oseania, Nord-America og Europa blir invitert til å delta.

Totalt ligger det 5 millioner kroner i premiepotten, men du er naturligvis nødt til å være kinesisk statsborger for å delta.

Så langt har Overwatch Premier Series blitt dominert av nord-amerikanske og sør-koreanske lag, men nå får de konkurranse fra kineserne.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content