Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
FIFA 19

KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FIFA eWorld Cup-konkurransen gikk av stabelen i London i helga som var, og med tanke på talentene KiNG Esports hadde til rådighet - Nicolas 'Nicolas99FC' Villalba og Donovan 'F2Tekkz' Hunt - er det kanskje ikke så overraskende at det var de som stakk av med seieren. Dijon var motstanderen deres i finalen, og er det første laget fra Tyrkia som noensinne har vært med i konkurransen.

"I haven't won for a while, I always lose in the semi-finals, so I will be posting the leaderboards out tonight. Everyone thought I'd be gone after the patch (latest update), but I'm still here!" sa F2Tekkz, som har hatt litt blandet suksess i FIFA.

Nedenfor finner du et sammendrag av dag 2 av arrangementet. Hvem heiet du på?

HQ
FIFA 19
Photo: EA

Relaterte tekster

0
KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

FIFA eWorld Cup-konkurransen gikk av stabelen i London i helga som var, og med tanke på talentene KiNG Esports hadde til rådighet - Nicolas 'Nicolas99FC' Villalba og...

0
FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Electronic Arts måtte slite en god del med valget av cover for standardutgaven av FIFA 19. Kort tid etter at coveret ble offentliggjort ble det klart...Loading next content