Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdom Hearts Integrum Masterpiece

Kingdom Hearts-serien slippes på Nintendo Switch i februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Allerede i oktober bekreftet Nintendo og Square Enix at en rekke Kingdom Hearts-spill ville komme til Nintendo Switch en gang i år, og det viser seg altså at ventetiden ikke blir lang.

De to selskapene har gitt oss en trailer som avslører at Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue og Kingdom Hearts III med ReMind-utvidelsen vil komme til hybridkonsollen via Cloud-systemet den 10. februar. Om du ikke har lyst til å kjøpe alle hver for seg kan du heller kjøpe den spesielle samlingen kalt Kingdom Hearts Integrum Masterpiece for en billigere penge samme dag.

I samme slengen får vi vite at Kingom Hearts vil feire 20 år med en minikonstert, spørrerunde og mye mer den 10. april, så vi får se om det avsløres enda mer der.

HQ
Kingdom Hearts Integrum Masterpiece

Relaterte teksterLoading next content