Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kirby and the Forgotten Land

Kirby and the Forgotten Land forteller alt du må vite i ny trailer

Var det noen som sa Super Mario Odyssey?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi fikk den forrige traileren fra Kirby and the Forgotten Land i januar ble såpass mye fokus på at den vesle tassen forsøkte å svelge en bil at mange nærmest glemte resten av spillet. Dagens trailer viser enda mer bilsvelging, men hovedpoenget med den er å ramse opp nærmest alt spillet vil by på.

For i kjent stil har Nintendo gitt oss en såkalt "Overview"-trailer for Kirby and the Forgotten Land, så her fremheves det virkelig hvor inspirert spillet er av Super Mario Odyssey ved å i stor grad handle om å bruke gjenstander sine egenskaper til å løse oppgaver. Kreativiteten og sjarmen virker i alle fall å være på topp, så det skal bli gøy å se om Kirby and the Forgotten Land tar serien til nye høyder den 25. mars.

HQ
Kirby and the Forgotten Land

Relaterte tekster

0
Kirby and the Forgotten LandScore

Kirby and the Forgotten Land

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Endelig har det faktisk skjedd! Kirby tar steget inn i den tredje dimensjonen. Kan dette nye perspektivet bringe noe nytt og spennende til den etablerte formelen? Eller burde Kirby holdt seg innenfor den todimensjonale rammen?Loading next content