Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bravely Default II

Klokken 16 på GR Live: Bravely Default II

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er tilbake med nok en GR Live-sending, og i dagens livestream skal vi sjekke ut det nye Bravely Default II. Dette er et spennende JRPG-eventyr med et unikt kampsystem, flott grafikkstil og et meget bra soundtrack, så vi anbefaler å komme innom når Rebeca sjekker ut spillet senere i dag.

Som vanlig kan du komme innom vår GR Live-side fra klokken 16 når vi setter i gang, for to timer med live-gameplay. I mellomtiden kan du jo sjekke ut Ingars anmeldelse.

Bravely Default II

Relaterte tekster

2
Bravely Default IIScore

Bravely Default II

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Bravely Default II er kanskje ikke den samme umiddelbare klassikeren som forgjengeren, men stilen, musikken og kampsystemet vil underholde både nye og gamle spillere.

0
GRTV spiller Bravely Default II

GRTV spiller Bravely Default II

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Bravely Default II, som tross tittelen er det tredje spillet i serien, har nå vært ute i et par uker. Det har fått relativt gode anmeldelser, blant annet av Ingar som ga...Loading next content