Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Klokken 16 på GR Live: Just Cause 4: Los Demonios

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man kan trygt si at actionnivået i Just Cause-spillene ligger på 10 av 10, men DLC-pakkene til Just Cause 4 skrur ting opp til 11. Dare Devils of Destruction handlet om syke stunts, og nå kommer Los Demonios og introduserer en parasittinfestasjon over øya Solis.

Dette høres ut som en oppgave for Rico Rodriguez, og vi plasserer oss i hans sko igjen for å prøve ut DLCen og se hvordan den er. Hvis du også vil sjekke ut dette så kan du stikke innom livesiden vår klokken 16. Ses vi?

Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content