Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Nightmares 2

Klokken 16 på GR Live: Little Nightmares 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dagens livestream planlegger vi å feire lanseringen av det etterlengtede Little Nightmares 2 ved å spille igjennom spillets to første timer. Eirik anmeldte spillet tidligere denne uka og synes det var en forbedring fra forgjengeren på mange måter, ved at det bygger videre på de beste delene av originalen samtidig som det luker ut feilene. Det har mer varierte områder og puzzles som er forbedret med tilføyelsen av en andre karakter.

For å se Dóri kjempe for å overleve i det forstyrrende marerittspillet, kom innom vår GR Live-side fra klokken 16 når streamen starter.

Little Nightmares 2

Relaterte tekster

0
Little Nightmares 2Score

Little Nightmares 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tarsier bygger videre på de beste delene av originalen, samtidig som de luker vekk flesteparten av feilene. Dermed ender vi opp med et meget bra spill som puster Limbo og Inside i nakken.Loading next content