Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
UFC 3

Klokken 16 på GR Live: UFC 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så har dagen endelig kommet. Tiden er inne for å denge løs på digitale folk inne i en åttekant igjen. Vi snakker selvsagt om lanseringen av UFC 3.

EA Sports har lovet forbedringer av animasjonene, et helt nytt kampsystem og en bedre karrieredel, så forventningene har vært høye blant enkelte i staben. En av de mest forventningsfulle er Jake, så han har bestemt seg for å sette seg ned med spillet under dagens stream. Du kan se hvordan både han og spillet klarer seg på livesiden vår klokken 16.

UFC 3

Relaterte tekster

1
Her er videoanmeldelsen vår av UFC 3

Her er videoanmeldelsen vår av UFC 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

UFC 3 er ute nå, og det er klart for å denge løs på konkurrentene sine på PS4 og Xbox One. Derfor har vi sluppet UFC-eksperten vår løs i "ringen" med årets tilskudd til...

1
Klokken 16 på GR Live: UFC 3

Klokken 16 på GR Live: UFC 3

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Så har dagen endelig kommet. Tiden er inne for å denge løs på digitale folk inne i en åttekant igjen. Vi snakker selvsagt om lanseringen av UFC 3. EA Sports har lovet...Loading next content