Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yoku's Island Express

Klokken 16 på GR Live - Yoku's Island Express

Gjør deg klar for litt pinball-inspirert plattforming!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På dagens utgave av Gamreactor Live kommer vi til å spille et spill vi har holdt øye med en stund, nemlig Villa Gorillas pinball-inspirerte plattformeventyr Yoku's Island Express!

Ta turen til live-siden vår klokken 16:00 for å se Dóri flippe seg gjennom dette fargerike øyparadiset som en gjødselsbille som plutselig må redde dagen. Spillet kom ut til PC, PS4, Switch og Xbox One i dag, og du kan lese hva Odd Karsten syntes om spillet her.

Yoku's Island Express

Relaterte tekster

0
Yoku's Island ExpressScore

Yoku's Island Express

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Posteresonkel, posterestante, eller posterodactyl? Billen Yoku tar på seg alle utfordringene i dette megasjarmerende pinball-aktige spillet.

0
Vi spiller Yoku's Island Express

Vi spiller Yoku's Island Express

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I tirsdagens utgave av GR Live prøvde vi oss på det ultra-sjarmerende pinball-eventyret Yoku's Island Express, og hadde det skikkelig kos med det. En annen som har kost...

0
Yoku's Island Express får nydelig cover

Yoku's Island Express får nydelig cover

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Nylig møtte vi utviklerne i Villa Gorilla og fikk spille litt av det kommende Yoku's Island Express, som virker som et supersjarmerende plattformeventyr. Nå har vi også...Loading next content