Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego Indiana Jones

Klosset Indiana Jones

Travellers Tales store eventyr

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan godt være at Travellers Tales har en rekke tvilsomme spillprosjekter bak seg, men deres Lego Star Wars-spill har tatt verden med storm og i min stue spilles toeren stadig mange, mange timer i uken.

På årets Comic-con avslørte Travellers Tales deres neste prosjekt. Utover Lego Batman som allerede er annonsert, er firmaet nemlig også i gang med en spill utgave av Indiana Jones samlede eskapader kalt Lego Indiana Jones. Firmaet viste frem en trailer fra spillet og vil du se den, så kan det gjøres her.

http://www.gametrailers.com/game/5282.html

Det danske leketøyskonsernet Lego har for øvrig sikret seg rettighetene til å produsere leketøy fra nettopp Indiana Jones-universet, når han i år 2008 kommer tilbake i den fjerde kinofilmen.

Lego Indiana Jones

Relaterte tekster

Lego Indiana JonesScore

Lego Indiana Jones

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Lyssabler og stormtropper er byttet ut med pisker og nazister. Jon Cato har dratt på Lego-eventyr med Indiana Jones.

Lego Indiana Jones

Lego Indiana Jones

FORSPILL. Skrevet av Trym Haugerud

Indiana Jones slenger seg inn i en jungel av Lego-klosser og vi har tatt en nærmere titt på det klossete eventyret.Loading next content