Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake

Knallsalg for Alan Wake på PC

Tjente inn utgiftene på to små dager

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Remedy måtte bare vente i to dager før de kunne konstatere at valget om å slippe Xbox 360-klassikeren Alan Wake til PC var godt. Det var nemlig all tiden spillet trengte før utgiftene var tjent inn, og prosjektet begynte å gå i overskudd.

Alle utgiftene fra både utviklingen og markedsføringen skal være redusert til null, og spillet har ligget godt plassert i teten av salgslistene på Steam helt siden lanseringen forrige torsdag.

Hvis interessen rundt Alan Wake's American Nightmare viser seg å være like stor, er sjansene med andre ord gode for mer Alan Wake i fremtiden. American Nightmare slippes for øvrig i morgen, inntil videre kun på Xbox Live Arcade.

Alan Wake

Relaterte tekster

Alan WakeScore

Alan Wake

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Remedys hjertebarn er endelig klart for lansering, og vi har testet det. Har det vært under utvikling for lenge, eller leverer det på tross? Les anmeldelsen her...Loading next content