Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdoms of Amalur: Reckoning

KoA: Reckoning får oppfølger

Planleggingen er allerede igang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rollespillet Kingdoms of Amalur: Reckoning ble lansert for under en uke siden, men planleggingen av en oppfølger skal allerede ha startet på utvikler 38 Studios' kontorer.

Det kom frem da 38 Studios-grunnleggeren Curt Schilling var på besøk på Late Night with Jimmy Fallon-showet på amerikansk TV på mandag.

I løpet av praten spurte nemlig Fallon om det vil komme noen oppfølger til Reckoning, noe Schilling besvarte med kontante "å ja!".

Ved siden av Reckoning-oppfølgeren jobber også 38 Studios med et nettrollespill med kodenavn Project Copernicus, uten at de ønsker å prate noe særlig om dette prosjektet foreløpig.

Kingdoms of Amalur: Reckoning har på sin side blitt møtt med gode kritikker i mediene, så hvis du har sansen for rollespill bør du sjekke ut Gamereactors anmeldelse.

Kilde: Gamespot.

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Relaterte tekster

Kingdoms of Amalur: ReckoningScore

Kingdoms of Amalur: Reckoning

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Med så prominente navn som Ken Rolston, R.A Salvatore og Todd McFarlane involvert er det grunn til forventninger. Men hvordan ble resultatet?

5
Får vi et nytt Kingdoms of Amalur?

Får vi et nytt Kingdoms of Amalur?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De siste årene har THQ Nordic blitt veldig kjent for å kjøpe rettighetene til spill og spillserier vi ikke har sett på en stund for å gjenopplive dem. Både Timesplitters,...

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur: Reckoning

FORSPILL. Skrevet av Robin Høyland

Robin reiste til Sverige for å prøve Ken Rolstons kommende rollespillprosjekt. Et spill så lovende at vår skribent forelsket seg i løpet av få minutter...Loading next content