Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darksiders III

Kommer Darksiders III i november?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da THQ Nordic bestemte seg for å utsette Metro Exodus til 2019 i mai begynte folk å spørre om de to andre spillene deres, BioMutant og Darksiders III, ville lide samme skjebne. Den gangen valgte utgiverne å bare si at de "fortsatt evaluerte" lanseringsdatoen for de to, men nå kan det virke som om Microsoft har røpet planene for Gunfire Games' spill.

Microsoft Store la nemlig Darksiders III ut for forhåndsbestilling denne helgen, og til å begynne med hevdet nettbutikken at spillet vil lanseres den 27. november. Dette hadde ikke THQ Nordic sagt noe offisielt om, så det kan virke som om Microsoft har røpet atter en lanseringsdato. Det hender jo at nettbutikker har såkalte "placeholder"-datoer, men da velger de gjerne datoer som markerer slutten på et finanskvartal eller en dato som vi sjelden ser spillanseringer på. 27. november er en tirsdag, noe som øker sannsynligheten for at datoen stemmer betraktelig. At verken Microsoft eller THQ Nordic har nektet å kommentare datoen gjør oss ikke akkurat mer usikker heller, men vi får nok en offisiell bekreftelse eller avkreftelse om kort tid.

Darksiders III

Relaterte tekster

0
Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gunfire Games har sluppet patch 1.03 til Darksiders III, som i bunn og grunn slår av HDR-funksjonen i spillet. Patch-notatene referer kun til problemer med HDR, som har...

0
Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I dagens utgave av Gamereactor Live kaster vi oss ut i Darksiders III, det etterlengtede gjensynet med franchisen som lenge virket fortapt. Dóri har bekjempet den første...Loading next content