Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lies of P

Kommer lovende Lies of P rett på Xbox Game Pass?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blandingen av Bloodborne og Pinocchio gjorde meg ganske interessert i Round 8 Studio sitt Lies of P i november, så da er det ekstra spennende at enda flere vil muligens vil få en alle tiders mulighet til å spille det neste år.

Den relativt ferske, men så langt feilfrie, ryktesprederen The Snitch har lagt ut en ny mystisk Twittermelding hvor en morsekode som signaliserer "The wise man say, you'll find your way" sammen med en grønn skjerm har fått mange til å fundere på hva som nærmer seg. Et raskt Google-søk får det til å virke som om The Snitch har brukt en del av Kanye West sin "Pinocchio Story", og med en grønn bakgrunn lukter det at Lies of P lanseres rett på Game Pass.

Spesielt siden Gamescom Opening Night Live-produsenten Geoff Keighley noen timer senere bekreftet at Lies of P skal få en ny gameplaytrailer på tirsdagens show.

Lies of P

Relaterte tekster

0
Lies of PScore

Lies of P

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Kieran har spilt den makabre versjonen av eventyret om Pinocchio for å se hvordan det skiller seg ut i den mettede action-RPG-sjangeren.Loading next content