Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid HD Collection

Kommer Metal Gear Solid HD Collection til PlayStation 4?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mang en Metal Gear Solid-fan fikk ekstremt høy puls da Konami offentliggjorde en trailer som i starten så ut til å være en remake av Metal Gear Solid 3: Snake Eater laget med Metal Gear Solid V: The Phantom Pain sin Fox Engine i 2016. Uheldigvis viste det seg å være være sekvenser fra en ny pachinko-maskin. Dette fikk uansett mange til å drømme om nye utgaver av nærmest hele MGS-serien. Nå kan de virke som om vi i alle fall får en remaster på PlayStation 4.

Armature, studioet som lagde PS Vita-utgaven av Metal Gear Solid HD Collection, har nemlig oppdatert nettsiden sin slik at den nå hevder at samlingen også er på vei til PS4. Dette kan jo selvsagt bare være en feil, men å plutselig gjøre det nå høres ganske rart ut. Samtidig er det veldig usannsynlig at dette er remakes med Fox Engine, for da ville de nok gitt samlingen et nytt navn. Personlig er jeg uansett interessert i å se Metal Gear, Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater og Metal Gear Solid: Peace Walker på PS4 om Armature bretter opp ermene litt. Hva med deg?

Metal Gear Solid HD Collection

Relaterte tekster

Metal Gear Solid HD CollectionScore

Metal Gear Solid HD Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Alexander Lange

Metal Gear Solid HD Collection er blant de beste HD-samlingene man kan skaffe seg. Spillene er fortsatt engasjerende, morsomme og omfattende så det holder...Loading next content