Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sunset Overdrive

Kommer Sunset Overdrive til PC?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange Insomniac Games-fans gleder seg for tiden veldig til at Spider-Man kommer til PlayStation 4, men det kan virke som om PC-spillere kan glede seg til et spill fra det talentfulle studioet også.

Det koreanske sensurorganet, som har avslørt flere spill før planlagt gjennom årene, har nå nemlig satt sin dom over Sunset Overdrive til PC. Om dette stemmer vil altså Insomniac sitt Xbox One-eksklusive spill også komme til PC etter hvert. Foreløpig må vi nok uansett ta det med en liten klype salt, for slike ting er i noen tilfeller en tabbe også. Akkurat dette tilfellet gir jo uansett mening, så personlig liker jeg å tro at vi snart kan kose oss med det helsprø spillet på PC.

HQ
Sunset Overdrive

Relaterte tekster

6
Sunset OverdriveScore

Sunset Overdrive

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du har ventet på et lettbeint actionspill som kun er opptatt av at du skal ha det skikkelig gøy, er det bare å bestille en billett til Sunset City!Loading next content