Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Konami gjør det bedre enn på lenge

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Konami skuffet veldig mange og fikk en del kritikk da de sa at selskapet ville begynne å fokusere mindre på videospill, og heller ha et større fokus på de andre tingene de driver med. Dette var selvsagt svært dårlige nyheter for folk som håpet på et nytt Metal Gear Solid, Castlevania og mer, men dette valget kom som en følge av at spillene rett og slett ikke leverte de ønskede økonomiske resultatene. I dag har det bare blitt tydeligere at disse planene ikke vil endres heller.

Konami har nemlig lagt ut sin nyeste finansrapport, og den viser at selskapet tjener mer enn på lenge. Nærmere bestemt gjør inntektene på 45,2 milliarder Yen at Konami ikke har gjort det såpass bra siden 2012, og du kan være veldig sikker på at disse pengene ikke kom fra Metal Gear Survive sin mildt sagt lunkne lansering. Her er det altså liten sjanse for at vi ser så veldig mye mer enn Pro Evolution Soccer-spill fra Konami på spillfronten i nærmeste fremtid.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Relaterte tekster

6
Konami gjør det bedre enn på lenge

Konami gjør det bedre enn på lenge

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Konami skuffet veldig mange og fikk en del kritikk da de sa at selskapet ville begynne å fokusere mindre på videospill, og heller ha et større fokus på de andre tingene...Loading next content