Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
For Honor

Kontrovers rundt For Honor-turnering: Vunnet av 15-åring!

Spillet har en Cero Z-rating i Japan, hvilket betyr at det er kun for folk over 18.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at Ubisofts For Honor har hatt problemer når det gjelder esport. Tidligere i år ble en turnering plaget av bug exploits, og nå har en annen turnering skapt kontrovers, ved å bli vunnet av en 15-åring.

Game Watch annonserte vinneren på Twitter. Tweeten ble etter hvert slettet, men ikke før den ble lagret av Beyond-Gaming, som også kunne rapportere at tweeten ble slettet, ifølge Game Watch, på grunn av faktasjekking.

En annen oversettelse av jin115 viser at vinneren er Eidemusushi, som er tre år yngre enn det den japanske aldersgrensa tillater. Foreløpig er det ikke noen flere detaljer rundt saken, men det er lett å se hvorfor dette er problematisk.

Synes du det egentlig spiller noen rolle?

For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content