Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Koreas Overwatch World Cup-lag kunngjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Verdensmesterskapet i fotball har en liten pause nå, så da griper det koreanske esportsmiljøet sjansen til å annonsere hvilke spillere som skal representere landet i Overwatch World Cup. Man kan vel trygt si at de har større sjanse til å vinne dette mesterskapet.

For sjansen er stor for at du har hørt om de utvalgte før. New York Excelsior er særlig godt representert ved at de sender både Park 'Saebyeolbe' Jong-ryeol, Kim 'Libero' Hae-seong, Kim 'MekO' Tae-hong, Bang 'JJoNak' Seong-hyun, Hong 'ArK' Yeon-jun, og Jung 'Anamo' Tae-sung til turneringen. I tillegg til dette vil laget bestå av Kim 'Fleta' Byung-sun fra Seoul Dynasty, Lee 'Carpe' Jae-hyeok fra Philadelphia Fusion, Koo 'Fate' Pan-seung og Park 'Kariv' Yeong-seo fra LA Valiant, Baek 'Fissure' Chan-hyung fra LA Gladiators, og Kim 'Fury' Jun-ho fra London Spitfire.

Finnes det et land som har en sjanse mot denne gjengen?

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content