Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Kung-Fu High Impact

Kung-Fu High Impact

Vi har knyttet nevene og kastet oss ut i en sjarmerende, men kjedelig tegneserieverden. High Impact er ikke så hardslående som man skulle tro...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det finnes 19 millioner Kinect-enheter på markedet, og få gode spill. Kung-Fu High Impact endrer ikke dette bildet. Hva kan være tøffere enn et spill hvor man selv er hovedpersonen? Og hvor fett er det ikke å banke opp flere motstandere samtidig med ens egne hender? Kung-Fu High Impact svarer på alle disse spørsmålene, og det er dessverre ikke så kult.

Kung-Fu High Impact

I Kung-Fu High Impact er spilleren i fokus. Kinect-sensoren tar flere bilder av spilleren som brukes underveis i de tegneserieliknende filmsnuttene. Resulttatet er at man føler at man er en del av en tegneseriefortelling, og dette er ganske sjarmerende. Dessuten er filmsnuttene ganske morsomme å se på, og det er svært lite å utsette på dem.

Ellers har spillet et enkelt opplegg. Kampanjedelen er rett og slett vanlige slåsskamper med noen filmsnutter i mellom. Slåsskampene skjer i to dimensjoner, og spilleren kan kun bevege seg deretter. Man kan slåss slik man selv ønsker, selv om det finnes noen superevner man kan utnytte, som jordskjelv og ildpiler.

Dette er en annonse:
Kung-Fu High Impact

De to største problemene er mangelen på en tredje dimensjon og selve slåssingen. Et interaktivt spill som Kung-Fu High Impact krever oppmerksomheten til spilleren, og når alle slagene må leveres til enten høyre eller venstre samtidig som man ser på skjermen, synker antall mulige angrep betraktelig.

Å slåss føles nemlig svært unaturlig, ettersom Kinect-sensoren ikke registrerer styrken på slagene spilleren gjør i virkeligheten. Å slå armene livløst ut til hver side er alt som trengs for å sende motstanderen i graven. Det tar i praksis tre minutter før man går lei.

Kung-Fu High Impact
Dette er en annonse:

Kinect-funksjonaliteten er det dog lite å utsette på. Spillet tolker spillerens bevegelser uten problemer, og på skjermen ser det virkelig ut som om man er med i spillet. Det ser likevel unaturlig ut når spilleren vender seg til enten høyre eller venstre for å slå en motstander, ettersom spilleren må se på TV-skjermen samtidig. Resultatet er unaturlig nok til at man legger merke til det, noe som er synd i seg selv.

Kung-Fu High Impact er i realiteten et minispill som selges til full pris, og det er ikke mye å melde. Hvis man ser bort fra de korte filmsnuttene går Kung-Fu High Impact kun ut på å slå armen ut til sidene i baner med forskjellige bakgrunner, med noen få variasjoner. En småmorsom idé og god Kinect-funksjonalitet til tross: Kung Fu High Impact er ikke noe å skrive hjem om.

03 Gamereactor Norge
3 / 10
+
Kinecten fungerer godt, og spillet har et sjarmerende opplegg.
-
Slåssingen føles unaturlig, og spillet er altfor tynt. Dessuten er det svakt at et interaktivt slåssespill kun har to dimensjoner.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Kung-Fu High ImpactScore

Kung-Fu High Impact

ANMELDELSE. Skrevet av Mohammed Warsame

Vi har knyttet nevene og kastet oss ut i en sjarmerende, men kjedelig tegneserieverden. High Impact er ikke så hardslående som man skulle tro...Loading next content