Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Lær alt du må vite om Immortals of Aveum i vår video

Hva er egentlig Ascendant Studios' "FPS magic"-spill?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Eirik la ikke akkurat skjul på begeistringen sin for Immortals of Aveum da han endelig fikk dele tankene sine etter å ha spilt en time av Ascendant Studios og EA Originals' kommende spill, men for å unngå at artikkelen ble altfor lang gikk han ikke i dybden på enkelte elementer. Der kommer vår nye videoserie inn i bildet.

Denne første er en klassisk "Alt du må vite"-video hvor du får en rask oversikt over Immortals of Aveums historie, "FPS magic"-systemet og gameplayet generelt, Vi kommer til å gå nærmere inn på hvert av disse punktene de kommende ukene og månedene, så forvent mye mer fremover. Faktisk serverer vi den første gameplaytraileren litt etter klokken 18 i dag slik at du får en liten smakebit på hva som venter når spillet lanseres på PC, PlayStation 5 og Xbox Series den 20. juli.

HQ
Immortals of Aveum

Relaterte tekster

2
Immortals of AveumScore

Immortals of Aveum

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ascendant Studios har fått en forbløffende god start, for dette er et av de beste FPS-spillene på mange år og uten tvil starten på en fantastisk serie.Loading next content