Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Infamous 2

Lag egne oppdrag i Infamous 2

Sucker Punch avslører ny funksjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne man på Sucker Punch' offisielle Facebook-side lese at selskapet planla å avsløre en hemmelighet de har holdt hemmelig i to år, på GDC. Denne hemmeligheten er nå avslørt - Infamous 2 vil inkludere en funksjon der spillerne kan lage sine egne oppdrag.

Ettersom Sucker Punch var tidlig ute og avkreftet at annonsering skulle ha noe med Sly 4 å gjøre (Sly 4 er for øvrig heller ikke noen hemmelighet da det allerede er blitt annonsert) var det mange som spekulerte i om det kunne dreie seg om flerspillestøtte til det kommende Infamous 2.

Det stemte jo på sett og vis, men de fleste så nok for seg en mer tradisjonell flerspilleropplevelse enn den som nå er blitt lagt frem.

Det nye skaperverktøyet skal etter sigende gi deg muligheten til å lage alle mulige slags oppdrag, da du vil få tilgang på de samme karakterene, vesenene og gjenstandene som utvikleren selv har brukt.

På denne måten føyer Infamous 2 seg inn i rekken av spill som støtter Sonys Play, Create, Share-program, som går ut på å lage spill der brukerne kan både kan spille, samt skape eget innhold, og dele dette med andre spillere.

For å finne ut hvordan denne funksjonen vil utspille seg i praksis planlegger Sucker Punch en åpen beta med et begrenset antall plasser i april måned. Detaljene om hvordan du kan bli med i denne kommer til å bli publisert på spillets offisielle nettsider 14. mars.

Hva er det første oppdraget du skal lage?

Infamous 2
Infamous 2Infamous 2Infamous 2

Relaterte tekster

Infamous 2Score

Infamous 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Cole MacGrath er tilbake med nye elektriske sprell i Infamous 2. Kristian har anmeldt.Loading next content