Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdoms of Amalur: Reckoning

Lar seg ikke skremme av Skyrim

EA har stor tro på KoA: Reckoning

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens mange ville vært bekymret over å havne i skyggen av en storsuksess som The Elder Scrolls V: Skyrim ser ikke Electronic Arts ut til å føle seg truet av Bethesdas monsterhit.

Faktisk tror EAs Kevin Flynn at timingen for det nylanserte rollespillet Kingdoms of Amalur: Reckoning kan være meget gunstig, nettopp på grunn av suksessen til Skyrim:

- Å lansere spillet etter Skyrim kan være en utfordring, men det kan også være en fin mulighet for oss. Det har strømmet til en hel del nye spillere som har fått sin første erfaring med et kjernerollespill, forklarer Flynn.

- Reckoning tilbyr den store verdenen, den store utstyrsmengden og den store dybden publikum elsker, men kampsystemet og vinklingen 38 Studios har valgt har ført til at spillet muligens er hakket mer tilgjengelig, fortsetter Flynn.

Om Kingdoms of Amalur: Reckoning kan ta knekken på The Elder Scrolls V: Skyrim gjenstår å se, men hvis du likte Bethesdas dragefylte univers kan Reckoning meget mulig være noe for deg. Sjekk Gamereactors anmeldelse og finn ut.

Kilde: MCV.

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Relaterte tekster

Kingdoms of Amalur: ReckoningScore

Kingdoms of Amalur: Reckoning

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Med så prominente navn som Ken Rolston, R.A Salvatore og Todd McFarlane involvert er det grunn til forventninger. Men hvordan ble resultatet?

5
Får vi et nytt Kingdoms of Amalur?

Får vi et nytt Kingdoms of Amalur?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De siste årene har THQ Nordic blitt veldig kjent for å kjøpe rettighetene til spill og spillserier vi ikke har sett på en stund for å gjenopplive dem. Både Timesplitters,...

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur: Reckoning

FORSPILL. Skrevet av Robin Høyland

Robin reiste til Sverige for å prøve Ken Rolstons kommende rollespillprosjekt. Et spill så lovende at vår skribent forelsket seg i løpet av få minutter...Loading next content