Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic & All-Stars Racing Transformed

Lar seg imponere av Wii U

Sumo Digital har falt for den nye konsollen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens den offisielle slippdatoen til stadighet er ukjent, forberedere bransjen seg på lanseringen av Nintendos Wii U-konsoll. En rekke utviklere har blitt hyret inn for å lage lanseringstitler, og disse har naturligvis forlengst mottatt sine konsoller.

Disse utviklerne har vært nokså stille når det gjelder kapasiteten til Nintendos nye, men skal vi tro Steve Lycett fra Sonic & All-Stars Racing Transformed-utvikler Sumo Digital er det grunn til å glede seg. På hans kontorer har nemlig Wii U fått en varm mottagelse:

- Det dukker alltid opp overraskelser og uventede hindringer når man utvikler til en ny konsoll. Da vi fikk satt fingrene i den nye maskinvaren for første gang ble vi imidlertid overrasket over hvor høy kapasitet grafikkprosessoren hadde. Vi hadde vært bekymret for hvordan effektene og skyggene våre ville se ut i spillet, men disse fungerer aldeles utmerket, forklarer Lycett.

Dessuten har de latt seg imponere av mengden minne (RAM) Nintendo har plassert under konsolldekselet:

- Wii U-spill ser minst like bra ut som spill til de andre HD-plattformene. Wii U har mye mer minne, og dette kan vi utnytte for å hindre komprimering av teksturer og andre elementer, slik at alt blir feiende flott, avslutter Lycett.

Vi venter fortsatt på den offisielle slippdatoen, som mest sannsynlig vil bli avslørt den 13. september. Samtidig kan det se ut som den europeiske lanseringen blir noe senere enn den amerikanske og japanske.

Sonic & All-Stars Racing Transformed
Sonic & All-Stars Racing Transformed slippes den 16. november. I hvertfall til de andre formatene.

Relaterte tekster

0
Tre nygamle spill sluppet til Xbox One

Tre nygamle spill sluppet til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Xbox-ambassadøren Major Nelson pleier å komme med nyheter et par ganger i måneden vedrørende Xbox 360-spill som blir tilgjengelige på Xbox One via bakoverkompatibiliteten...

4
Company of Heroes + Sonic = Sant?

Company of Heroes + Sonic = Sant?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Denne så vi ikke komme. Alle som har racingspillet Sonic & All-Stars Racing Transformed på Steam-kontoen sin har nemlig mottatt en fersk oppdatering i forbindelse med...Loading next content